2021-05-11 07:34:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Most bizony a szerencse is azok mellé szegődik, akik panaszkodás helyett a megoldásokat keresik

Napi horoszkóp május 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik, és most még félreértések is megzavarhatják a körülményeket. Óvakodj attól, hogy pánikba ess: ha felkészülsz az eseményekre, jól jössz ki a dologból, és végül minden szerencsésen elrendeződik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Fogadd kellő méltósággal a lehetőségeket, de ragaszkodj a saját feltételeidhez. Ha következetes vagy, ha kiegyensúlyozottan haladsz egyenesen előre az utadon, akkor hamarosan minden ügyed rendeződik, és elérheted céljaidat. A Bika-újhold értékes felismerésekhez segít minden területen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most bizony a szerencse is azok mellé szegődik, akik panaszkodás helyett a megoldásokat keresik. Az irigyeid sem szeghetik a kedvedet, és a szerelemben is sokkal szerencsésebb leszel, ha magabiztos vagy.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók jelzése szerint most jó eséllyel felszabadulsz a gátlásaid alól, és érdekes szerelmi kalandba keveredsz. Talán már az első néhány találkozás után az esküvőt tervezgeted. Hagyatkozz nyugodtan az érzéseidre!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Örülhetsz munkád eredményének, különösen akkor, ha hivatásod a művészettel kapcsolatos. Nyilvános szerepléseid most igen jól sikerülnek. Az előjelek ugyanis bőséges (plusz)bevételre utalnak. Végre visszavághatsz azoknak, akik alábecsülték a képességeidet, adottságaidat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Teljes sebességre kapcsolnak az események, lesz elég erőd, hogy lépést tarts velük. Főként a körmödre égő feladatok befejezésében jeleskedhetsz, és mented, ami menthető, új életet lehelsz a szétzilálódott kapcsolataidba. Ne rágódj viszont olyan kapcsolaton, ami már elmúlt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ahogy a munkádban, úgy most a magánéletedben is a stabilitás hoz most boldogságot. Még akkor is, ha a kalandok csábítóak. A párod ugyan elnéző, de a kapott sebeket nehezen felejti. Ezt tartsd szem előtt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán az segíthetne a helyzeteden leginkább, ha végre belátnád, hogy nagyon is a szerencse fia vagy. A pénzügyi lehetőségeidet most jó eséllyel bővítheted, de ehhez egy kicsit változtatnod kellene a stílusodon. Főleg, ha eddig túlságosan a háttérbe vonulva, csendben dolgoztál.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Türelmetlenebb leszel az átlagosnál, a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezd bizonytalanságodat, hát kötekedővé válsz, és ezzel magadra haragítod a párodat. Pedig most csak szeretned kellene, mert mindkettőtöknek szüksége van a meghitt nyugalomra.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ami ma a tudomásodra jut, új megvilágításba helyezi a dolgokat, rájössz az összefüggések láncolatára, megértesz egy sor dolgot, ami a közelmúltban még teljesen átláthatatlan volt előtted. Értékes felismeréseid lesznek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Zsonglőrködnöd kell a lehetőségekkel, hogy átvészeld ezt a kritikus délelőttöt. De délutánra már enyhül a válladra nehezedő nyomás, sőt, egy váratlan elismerést is elkönyvelhetsz. A szerelemben is szerencsés hatásokat mutat a horoszkóp.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma sok örömben lesz részed szerelmi téren. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó a kapcsolat, számíthatsz rá, hogy ebből még tartós együttlét is kerekedhet, de ehhez szükséges, hogy elegendő időt adj magatoknak.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: